Política de privadesa

Política de privadesa

Política de privadesa

POLÍTICA DE PRIVADESA

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de CULTIVAR i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l’usuari en tot moment i de no recopilar informació innecessària.

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i amb el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, us informem que la utilització de determinats serveis del nostre lloc web requereix que ens faciliteu algunes dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que seran objecte de tractament i s’incorporaran als fitxers de CULTIVAR, que n’és el titular i responsable. Aquest enviament de les dades personals implica que en consentiu expressament el tractament, tot i que es podrà revocar i no té efectes retroactius.

Així mateix, us informem que tots els nostres fitxers es troben inscrits legalment en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, i que per salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals, s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives que s’exigeixen en el Reial decret 1720/2007, que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Amb caràcter general, queda absolutament prohibit facilitar dades personals dels menors de 14 anys sense el consentiment dels pares o tutors legals.

CULTIVAR es reserva el dret a decidir la incorporació o no de les vostres dades personals als seus fitxers. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe i indirecte, que ens ocasioni a nosaltres o a qualsevol tercer pel fet d’emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades, o amb dades de tercers.

Dades que sol·licitem i finalitat

Les dades que us sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per a la qual es recullen, i en cap cas esteu obligats a facilitar-nos-les; tanmateix, cal que les proporcioneu totes per poder complir la finalitat per a la quals les demanem.

El nostre lloc web ens permet recollir les vostres dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic:

• A la secció CONTACTE us sol·licitem les vostres dades personals per tal de poder respondre les vostres preguntes o facilitar-vos la informació sol·licitada, així com qualsevol altre que estigui relacionada amb la nostra activitat i que considerem que sigui del vostre interès.

• A la secció SUBSCRIVIU-VOS us sol·licitem les vostres dades personals per enviar-vos el nostre butlletí de notícies periòdic, així com altres informacions sobre els nostres serveis que considerem que siguin del vostre interès.

• A la secció ENVIEU-NOS EL VOSTRE CV us sol·licitem les vostres dades per incloure-us com a candidat en els processos de selecció de personal que considerem que s’adapten al vostre perfil, i s’incorporaran als nostres fitxers de recursos humans.

• Així mateix, si rebem un correu electrònic en el qual se sol·liciti qualsevol tipus d’informació o d’aclariment o es plantegi qualsevol dubte, si hi incloeu dades personals, o la vostra adreça conté dades personals, ens autoritzeu a incorporar-les als nostres fitxers corresponents.

L’acceptació d’aquestes polítiques de privadesa implica que l’usuari consent rebre les nostres informacions comercials relacionades amb la nostra activitat, fins i tot per mitjans electrònics, sempre que nos ens indiqueu el contrari al correu electrònic info@cultivar.net.

CULTIVAR es reserva el dret a decidir la incorporació o no de les vostres dades personals als seus fitxers.

Drets d’accés, de rectificació, de cancel·lació i d’oposició de les dades personals

En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, de rectificació, de cancel·lació i d’oposició, en els termes establerts legalment, si ho comuniqueu a la següent adreça: CULTIVAR, S.A.U.

- Responsable de dades personals - Longitudinal 9 nº 39 08040 Barcelona.

Considerem que si no cancel·leu expressament les vostres dades personals dels nostres fitxers, seguiu estant interessats en formar-ne part fins que ho considerem oportú i mentre sigui adequat per a la finalitat per a la qual es van obtenir les dades en qüestió.

Comunicacions de dades

Us informem que les vostres dades es tractaran amb la màxima confidencialitat i s’utilitzaran exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedirem ni comunicarem cap dada a tercers, llevat que l’usuari ens autoritzi expressament a fer-ho, i només en els casos legalment previstos.

Seguretat de les dades personals

Amb la finalitat de protegir la seguretat de les vostres dades personals, us informem que hem adoptat totes les mesures de naturalesa tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades i evitar-ne l’alteració, la pèrdua i els tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 pel qual es regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les dades

Per tal que puguem mantenir les vostres dades personals actualitzades, és important que sempre ens notifiqueu qualsevol modificació; en cas contrari, no podrem respondre de la seva veracitat.

AVÍS LEGAL

Amb la finalitat de complir la legalitat vigent i atorgar seguretat i confiança a tots els usuaris, us informem que, en virtut de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, aquest lloc web és propietat de Cultivar S.A.U. (en endavant, CULTIVAR), amb NIF núm. A58108093 i domicili a Longitudinal 9 núm. 39, 08040, de Barcelona (Espanya), inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 7083, llibre 6357, secció 2a, foli 89, full 82205, inscripció 1a.

Per a qualsevol consulta o proposta, truqueu al telèfon +34 93 261 87 00 o envieu un correu electrònic a info@cultivar.net.Aquest lloc web es regeix per la normativa aplicable exclusivament a Espanya, i s’hi sotmeten tant els nacionals com els estrangers que utilitzin aquest web.

L’accés al nostre lloc web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves d’aquestes CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que us preguem llegiu atentament. Des del moment en el qual utilitza el nostre portal, el seu contingut o els seus serveis, l’USUARI accepta i se sotmet expressament a les condicions generals que en regeixen l’ús. Si l’usuari no estigués d’acord amb aquestes condicions d’ús, s’haurà d’abstenir d’utilitzar-lo i d’operar-hi

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i la configuració del nostre web, ampliar-ne o reduir-ne els serveis i, fins i tot, suprimir-lo de la xarxa, així com els serveis i continguts oferts, de forma unilateral i sense previ avís.

A. Propietat intel·lectua

Tots els continguts, textos, imatges i codis font són propietat de CULTIVAR o de tercers als quals s’han adquirit els drets d’explotació, i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial.

L’usuari només té dret a fer-ne un ús privat, sense ànim de lucre, i cal que disposi d’autorització expressa per tal de modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret que pertanyi al seu titular.CULTIVAR és una marca registrada, i queda prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o inserció sense la nostra corresponent autorització. L’establiment d’enllaços al nostre portal no atorga cap dret sobre l’esmentat portal.

Així mateix, el fet d’establir un enllaç al nostre lloc web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o de soci. Queda absolutament prohibida la imitació, total o parcial, del nostre portal.

B. Condicions d’accés

L’accés al nostre lloc web és gratuït i no cal cap subscripció o registre previs. No obstant això, determinats serveis requereixen l’enviament de dades personals recopilades en emplenar formularis. L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’USUARI de la nostra política de privadesa. Cal que l’usuari accedeixi al nostre lloc web de bona fe, tot seguint les normes d’ordre públic i aquestes condicions generals d’ús. L’usuari accedeix al nostre lloc web sota la seva pròpia i exclusiva responsabilitat, i en qualsevol cas respondrà dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos. L’usuari té expressament prohibida la utilització i l’obtenció dels serveis i continguts que s’ofereixen en aquest lloc web mitjançant uns procediments diferents als estipulats en aquestes condicions d’ús. Atesa la impossibilitat de controlar la informació, continguts i serveis d’altres pàgines web a les quals es pugui accedir a través dels enllaços que el nostre lloc web pugui posar a la vostra disposició, us comuniquem que CULTIVAR queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol classe que poguessin derivar de la utilització per part de l’usuari de les esmentades pàgines web alienes a la nostra empresa.

CULTIVAR es reserva el dret a exercir les oportunes accions legals contra aquells que vulnerin aquestes condicions generals d’ús; per la seva banda, l’USUARI accepta que el fet de no emprendre aquestes accions no constitueix una renuncia formal a emprendre-les, i que mantindran la seva vigència fins que hagin transcorregut els terminis legals de prescripció de les infraccions.

C. Política de privadesa

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de CULTIVAR i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l’usuari en tot moment i de no recopilar informació innecessària. De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i amb el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, us informem que la utilització de determinats serveis del nostre lloc web requereix que ens faciliteu algunes dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que seran objecte de tractament i s’incorporaran als fitxers de CULTIVAR, que n’és el titular i responsable.

Aquest enviament de les dades personals implica que en consentiu expressament el tractament, tot i que es podrà revocar i no té efectes retroactius.Així mateix, us informem que tots els nostres fitxers es troben inscrits legalment en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, i que per salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals, s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives que s’exigeixen en el Reial decret 1720/2007, que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal. Amb caràcter general, queda absolutament prohibit facilitar dades personals dels menors de 14 anys sense el consentiment dels pares o tutors legals.

CULTIVAR es reserva el dret a decidir la incorporació o no de les vostres dades personals als seus fitxers. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe i indirecte, que ens ocasioni a nosaltres o a qualsevol tercer pel fet d’emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades, o amb dades de tercers. Dades que sol·licitem i finalitat Les dades que us sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per a la qual es recullen, i en cap cas esteu obligats a facilitar-nos-les; tanmateix, cal que les proporcioneu totes per poder complir la finalitat per a la quals les demanem. El nostre lloc web ens permet recollir les vostres dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic:

• A la secció CONTACTE us sol·licitem les vostres dades personals per tal de poder respondre les vostres preguntes o facilitar-vos la informació sol·licitada, així com qualsevol altre que estigui relacionada amb la nostra activitat i que considerem que sigui del vostre interès.
• A la secció SUBSCRIVIU-VOS us sol·licitem les vostres dades personals per enviar-vos el nostre butlletí de notícies periòdic, així com altres informacions sobre els nostres serveis que considerem que siguin del vostre interès.
• A la secció ENVIEU-NOS EL VOSTRE CV us sol·licitem les vostres dades per incloure-us com a candidat en els processos de selecció de personal que considerem que s’adapten al vostre perfil, i s’incorporaran als nostres fitxers de recursos humans.
• Així mateix, si rebem un correu electrònic en el qual se sol·liciti qualsevol tipus d’informació o d’aclariment o es plantegi qualsevol dubte, si hi incloeu dades personals, o la vostra adreça conté dades personals, ens autoritzeu a incorporar-les als nostres fitxers corresponents. En tots aquests casos, les vostres dades s’incorporaran a un fitxer de «GESTIÓ». L’acceptació d’aquestes polítiques de privadesa implica que l’usuari consent rebre les nostres informacions comercials relacionades amb la nostra activitat, fins i tot per mitjans electrònics, sempre que nos ens indiqueu el contrari al correu electrònic info@cultivar.net. CULTIVAR es reserva el dret a decidir la incorporació o no de les vostres dades personals als seus fitxers. Drets d’accés, de rectificació, de cancel·lació i d’oposició de les dades personals.
En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, de rectificació, de cancel·lació i d’oposició, en els termes establerts legalment, si ho comuniqueu a la següent adreça: CULTIVAR, S.A.U. - Responsable de dades personals – Longitudinal 9 núm. 39 08040 Barcelona.

Considerem que si no cancel·leu expressament les vostres dades personals dels nostres fitxers, seguiu estant interessats en formar-ne part fins que ho considerem oportú i mentre sigui adequat per a la finalitat per a la qual es van obtenir les dades en qüestió. Comunicacions de dades Us informem que les vostres dades es tractaran amb la màxima confidencialitat i s’utilitzaran exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedirem ni comunicarem cap dada a tercers, llevat que l’usuari ens autoritzi expressament a fer-ho, i només en els casos legalment previstos. Seguretat de les dades personals Amb la finalitat de protegir la seguretat de les vostres dades personals, us informem que hem adoptat totes les mesures de naturalesa tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades i evitar-ne l’alteració, la pèrdua i els tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 pel qual es regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal. Actualització de les dades Per tal que puguem mantenir les vostres dades personals actualitzades, és important que sempre ens notifiqueu qualsevol modificació; en cas contrari, no podrem respondre de la seva veracitat.


Comunicacions comercials per correu electrònic

Atès que el principal mitjà de comunicació entre CULTIVAR i l’USUARI és l’adreça de correu electrònic facilitada, us informem que utilitzarem aquest mitjà per a totes les comunicacions amb els USUARIS, incloses les informacions comercials o notes informatives relacionades amb la finalitat del nostre portal i, en conseqüència, en compliment de l’article 21 de la Llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials a través del correu electrònic que no hagin estat prèviament autoritzades de forma expressa pels seus destinataris, us informem que l’acceptació d’aquestes condicions d’ús implica la vostra autorització expressa per tal que us puguem fer arribar els nostres enviaments comercials, publicitaris i promocionals. No obstant això, si no voleu rebre les nostres comunicacions comercials per correu electrònic, us hi podeu oposar comunicant-ho a l’adreça abans indicada, o indicant-ho en cada enviament que us fem arribar. No ens responsabilitzem de la política de privadesa sobre dades personals que pugueu facilitar a tercers mitjançant els enllaços disponibles al nostre lloc web.

D. Responsabilitats

La posada a disposició de l’usuari d’aquest lloc web pretén oferir-vos un servei de qualitat, emprant la màxima diligència per prestar-lo, també pel que fa als mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i d’altres elements que, d’alguna manera, puguin malmetre el sistema informàtic de l’usuari.

L’USUARI té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o la instal·lació de robots o de programari que alteri el funcionament normal del nostre web o que, en definitiva, pugui causar danys en els nostres sistemes informàtics.

L’USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús del nostre web i és l’únic responsable de qualsevol efecte directe o indirecte que afecti el lloc, inclòs, de forma enunciativa i sense cap tipus de limitació, qualsevol resultat econòmic, tècnic o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives que hagi generat el nostre portal, i l’usuari es compromet a eximir CULTIVAR de tota responsabilitat per les reclamacions derivades, directa o indirectament, dels fets en qüestió.

CULTIVAR no garanteix l’exactitud , la veracitat ni la vigència del contingut d’aquest web, ja sigui propi, de tercers o que enllaci amb altres webs, i queda totalment eximida de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús que se’n faci.

CULTIVAR queda eximida de tota responsabilitat que es derivi de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions procedents de tercers degudes a l’incompliment per part de l’USUARI de les nostres condicions d’ús i d’accés i de la nostra política de privadesa, o qualsevol altra reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.

L’USUARI manifesta haver entès tota la informació relativa a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per excloure qualsevol error en relació amb elles i, per tant, les accepta de manera íntegra i expressa. L’USUARI és plenament conscient que la mera navegació per aquest web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús. Tot allò referent al nostre web es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts pel que fa a la interpretació i contingut d’aquest web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de Barcelona.

E. Vigència de les condicions generals d’accés al web

Aquestes condicions generals d’ús s’han modificat el 21 de desembre de 2015. En qualsevol moment podem procedir a modificar-les: comproveu-ne la data d’emissió cada cop que us connecteu al nostre web i així sabreu del cert que no s’ha produït cap modificació que us afecti.
Per obtenir més informació sobre les condicions d’ús del nostre web, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant les dades indicades amb anterioritat o bé poseu-vos en contacte amb Lant Abogados a info@lant-abogados.com.

POLÍTICA DE GALETES

Les galetes són dades breus que s’envien i s’emmagatzemen en el disc dur de l’ordinador de l’usuari a través del seu navegador quan aquest es connecta a un web. Les galetes es poden utilitzar per recopilar i emmagatzemar dades de l’usuari mentre està connectat per tal de facilitar-li els serveis sol·licitats, dades que normalment no es conserven (galetes de sessió), o bé per conservar dades de l’usuari per a altres tipus de serveis futurs, dades que es poden conservar durant un període de temps indefinit (galetes persistents). Les galetes poden ser pròpies o de tercers.

Existeixen diversos tipus de galetes:

Galetes tècniques que faciliten la navegació de l’usuari i la utilització de les diverses opcions o serveis que ofereix el web, com ara identificar la sessió, permetre l’accés a determinades àrees, facilitar comandes, compres, emplenar formularis, fer inscripcions, vetllar per la seguretat o facilitar funcionalitats (vídeos, xarxes socials, etc.).
Galetes de personalització ue permeten a l’usuari accedir als serveis segons les seves preferències (idioma, navegador, configuració, etc.).
Galetes d’anàlisi que permeten realitzar una anàlisi anònima del comportament dels usuaris del web, mesurar-ne l’activitat i elaborar perfils de navegació per tal de millorar els llocs web.
Galetes publicitàries que permeten la gestió dels espais publicitaris del web.
Galetes de publicitat personalitzada ue permeten la gestió dels espais publicitaris del web segons el comportament i els hàbits de navegació de l’usuari, obtenir-ne el perfil i personalitzar la publicitat que es mostra al navegador de l’usuari.

CULTIVAR utilitza galetes tècniques, de personalització i d’anàlisi, pròpies i de tercers, que en cap cas tracten dades de caràcter personal, però capten hàbits de navegació amb finalitats estadístiques. Per aquest motiu, en accedir al nostre web, en compliment de l’article 22 de la Llei de serveis de la societat de la informació, us hem sol·licitat el vostre consentiment per a la seva utilització.

De totes maneres, us informem que si seguiu les instruccions del vostre navegador les podeu activar o desactivar:

Chrome: Configuració -> Mostra la configuració avançada -> Privadesa -> Configuració del contingut.
Firefox: Eines -> Opcions -> Privadesa -> Historial -> Paràmetres personalitzats.
Internet Explorer: Eines -> Opcions d'Internet -> Privadesa -> Configuració
Safari: Preferències -> Seguretat.

Per obtenir més informació, podeu consultar l’ajuda del vostre navegador o les seves pàgines d’assistència tècnica:

Chrome: support.google.com
FireFox: support.mozilla.org
Internet Explorer: windows.microsoft.com
Safari: http://www.apple.com

 
Aquest web utilitza galetes tècniques, de personalització i d'anàlisi per facilitar-vos la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques d'ús del web. Considerem que si seguiu navegant, n'accepteu l'ús. Més informació. ACCEPTA